thai massasje stavanger chatcam

Thai OljeMassasje, thai Olje, massasje, thai Oljemassasje har visse likhetstrekk til aromamassasje, men det brukes ikke eteriske oljer, men oljer som ikke vil være et problem for kunder med allergi. Thai Hode/Nakke/skulder massasje hjelper til å lindre stress, bedre humøret og stimulere blodstrømmen i hodet. Thai massasje, nOK 500. Telefonnummer: (47) 94804956, verksgata 10A, 4013 Stavanger, man - Fre: kl. Opplev massasje på sitt beste. Vi hjelper deg med å oppnå indre ro og velvære. Velkommen til Green Thai

Sex dating site sex treff norge

Massasje i Stavanger. Aromaterapi brukes til å lindre og helbrede en del plager og sykdommer, for eksempel stressrelaterte sykdommer, reumatiske plager, hudproblemer, hodepine, luftveisproblmer og mye mer. Mobil:, bra Thai Massasje Sentrum, adresse: Bergelandsgata 16 4012 Stavanger.

thai massasje stavanger chatcam

Dette er den mest populære formen for massasje. . Hodebunnsmassasje anbefales kunder med migrene. Ved å løse opp blokkert energi, og en mild strekking av ledd og muskler, oppnår man en lindring av spenninger, en ro og økt velvære, samt økt fleksibilitet. Thai kompress Massasje, thai Urte kompress, massasje, thai Hode/Nakke Massasje, thai Hode/Nakke/skulder, massasje, tradisjonell Thai Massasje er en gammel massasjeform som har eksistert i over 2500 år, og er en heldekkende behandling som virker både stimulerende og avslappende. Den er dypt avslappende med fokus på arbeidet stress og muskelspenninger i hele området omkring nakke, skuldre og hode. Åpningstider: Man - Søn.00 -.00. Massasjetyper - Green Thai  Massasje, vi tilbyr flere forskjellige massasje typer som blandt annet: Tradisjonell og urtekompressmassasje samt nakke-/skulder-/hode massasje. Thai Sport Massasje er en fantastisk opplevelse for alle med stress, smerte eller skade. Det er en blanding av tradisjonell thai massasje og litt hardere massasje. Email: Bra Thai Massasje har fått ny avdeling i stavanger sentrum 1 time kun kr 600 - 1/2 time kun kr 350.