rød i underlivet jenter nrk super

Det er ikke nødvendig med timebestilling, og du behøver ikke ha bostedsadresse i Oslo for å benytte klinikken. Dersom du ønsker å bruke et produkt kan du bruke en parfymefri olje, for eksempel intimolje. Dersom plagene ikke gir seg ved behandling, kontakt lege. Alle helsestasjoner for ungdom er også gratis, men tilbudet varierer fra sted til sted. Soppinfeksjon er en svært vanlig underlivsplage hos kvinner. Vask av underlivet én gang om dagen er nok. Selv

Consuelo escort dansk gangbang

vask med bare vann virker lett uttørkende på huden. Fordi huden blir sår og sensitiv, kan noen kvinner få plager som svie ved vannlatning eller smerter ved samleie. Nesten alle kvinner vil få soppinfeksjon en eller annen gang i løpet av livet.

rød i underlivet jenter nrk super

Kosthold kan ha noe å si, flere av de innsendte spørsmålene handlet om kosthold, spesielt karbohydrater og sukker. Fikk resept, men det kom alltid tilbake. I tillegg viser det seg at bruk av krem og stikkpiller i seg selv kan føre til svie og sårhet hvis du bruker det for mye og for ofte. Hvis du mistenker at du har sopp og har plager som er typiske for en soppinfeksjon, kan du prøve med behandlingen som du får kjøpt på apoteket. Grunnen er at vasking, såpe og antibiotika fjerner bakterier, men ikke sopp. Jeg vil anbefale deg å sjekke dette hos en lege, og da er de en fordel at du sjekkes mens du har plagene. Sopp kan være plagsomt og føre til ubehag, og bør da behandles. Kremen skal brukes morgen og kveld. Er du under 25 år og bor i Oslo, kan du sjekke deg gratis hos oss på Sex og samfunn.


I m not a pro but I m a slut.


Sex sandnes reservert mot nummeropplysning

Det er viktig å få sjekket om det kan være andre årsaker enn sopp til at du har kløe og endret utflod. Det finnes mange råd ved sopp i skjeden som ikke er medisinskfaglig begrunnet, og de fleste av disse har ingen beviselig effekt. Vanligvis gir sopp ingen plager, blant annet fordi en rekke naturlige bakterier holder den i sjakk. Det er vanligvis ikke nødvendig å behandle partneren din, siden sopp ikke smitter ved sex. Sesong 8, uffda, vi greide ikke hente episodene til denne sesongen akkurat. Sopp finnes naturlig på hud, i munn, i mage, og også i skjeden hos mange kvinner.

rød i underlivet jenter nrk super