hvor mye tjener en personlig trener fredrikstad

Markus forteller om en av de meste kjente overgangene i musikkhistorien, han presenterer et drømmelag bestående av verdens beste skalla spillere og han fremfører en nydelig strupesang-versjon av Glory Glory Man United. Han har en respektabel spillerkarriere med fine opphold i klubber som Vålerenga, Sarpsborg, Frigg og ikke minst Østsiden - hvor han nok muligens er den største klubblegenden gjennom tidene. 147 - Kasper Wikestad. Den andre kjent som norges aller største TV-serienørd og nest

Mature russian escorts date nettsider

største Portsmouth fan! Tete har vært på Sepultura-konsert, Sven har sett Myggen-filmen og Nettsjef Lars har med et lass av saker fra Breddefotballens vidunderlige verden. Vi lader opp til kveldens kamper og samler trådene etter alt som har skjedd til.

hvor mye tjener en personlig trener fredrikstad

Du kan også oppleve EM sammen med oss på snapchat, instagram, twitter og facebook @p3heiafotball. Ukas gjest er Yousef Hadaoui. Jonas serverer et drømmelag bestående av hans freskeste fantasy-tips, Tete går på krykker og vi slipper nyheten om at Heia Fotball blir radioprogram fra og med. Nettsjef Lars er innom med noen unike Handlenettsjef, Tete lever jetsett-livet og Sven mimrer om pizzabunner fra Liverpool. 112 - Dagfinn Enerly. Nettsjef Lars og Tete har prøvd å snike seg inn på Spaniatrening og pressekonferanse. Han jobber også som GUD og mange i NFF vil vel si at han er den mest kritiske norske fotballjournalisten der ute.